• Asennus, poisto ja huolto

Mainos

Asennus, poisto ja huolto

Poistamme vanhat auto-, mainos- ja ikkunateipit tehokkaasti ja turvallisesti.

 

Teippien poisto tapahtuu aina mekaanisesti ja käytämme poistossa teipinpoistolastoja sekä liimanpoistoainetta. Liimanpoistoaineet ovat lähes hajuttomia. Tarjouksen teippien poistosta tehdään jos tiedetään likimääräiset mitat ja valokuva, joista kalvo on poistettava.

Ennen Jälkeen

Jos tarvitsette apua vanhojen tarrojen tai mainosten poistossa, olemme valmiita auttamaan teitä. Ottakaa yhteyttä!

Auton teippausten irrottaminen

 

Teippausten poistamiseen tarvittava aika vaihtelee teipin iän ja liiman tyypin mukaan. Autoteippauksiin tarkoitetut teipit yleensä irtoavat melko helposti, jos ne ovat olleet kiinni autossa alle kaksi vuotta.

 

Teipin laatu ja käyttötarkoitus vaikuttavat suuresti sen irrottamiseen. Esimerkiksi pienissä mainosteippauksissa autoissa saatetaan käyttää kalvoja, jotka eivät ole varsinaisesti suunniteltu autojen teippaukseen. Tämä ei kuitenkaan yleensä aiheuta ongelmia poistettaessa, koska mainosteippaukset yleensä vaihdetaan ennen kuin ne ovat kaksi vuotta vanhoja.

 

Erityisesti auton yliteippaukseen tarkoitetut kalvot, joita markkinoidaan yliteippausteippeinä tai -kalvoina, ovat yleensä suunniteltu helposti irrotettaviksi.

 

Liimajäämien poistaminen. Teipistä saattaa jäädä liimajäämiä maalipintaan, jos se on ollut autossa kiinni todella pitkään. Käytämme tehokkaita teipinpoistoaineita, kuten esimerkiksi 3M Citrus Cleaneria (muista käyttää hengityssuojainta), Senolia ja Autoglymin Intensive Tar Removeria.

 

Jos teipatun pinnan naarmuja ja kiveniskeymiä ei ole poistettu ennen teipin asentamista, se lisää riskejä teipin irrottamiselle. Samoin maalin irtoamisen riski kasvaa, jos teipattua pintaa ei ole käsitelty raudanpoistoaineella ennen teippausta tai jos teippi on asennettu uudelleen maalatun pinnan päälle.

 

Tarjoamme palvelua autoteipin irrottamiseen. On tärkeää huomioida, että irrotusprosessin kestoon voi vaikuttaa moni tekijä, kuten edellä mainitut syyt. Aina on haastavaa arvioida tarkasti, kuinka kauan työ kestää.

 

Suosittelemme autoteipin irrottamisen jälkeen seuraavia toimenpiteitä: Kun maalipinta on puhdas, suosittelemme sen vahaamista. Vaha auttaa palauttamaan kiillon ja antaa maalipinnalle suojakerroksen. Vahan levittäminen on helppoa jo puhdistetulle pinnalle.

 

Jos tarvitsette apua vanhojen tarrojen tai mainosten poistossa, olemme valmiita auttamaan teitä. Ottakaa yhteyttä!

ASENNUS

HUOLTO

POISTO

Vanhojen tarrapintojen poistaminen voi olla hankalaa, mutta onneksi on olemassa useita tapoja, joilla voit helpottaa tarrapintojen poistamista. Tässä on muutamia menetelmiä, joita voit kokeilla:

 

  1. Lämmitä tarrapintaa: Lämmitä tarrapintaa hiustenkuivaajalla tai kuumalla ilmapuhaltimella. Lämmitetty tarrapinta pehmentää liimaa ja helpottaa sen poistamista.
  2. Käytä kuuma-ainetta: Käytä kuuma-ainetta, kuten höyrylaivaa tai höyrypuhdistinta. Kuuma höyry irrottaa tarrapinnan liiman ja helpottaa sen poistamista.
  3. Käytä liuottimia: Voit käyttää liuottimia, kuten esimerkiksi tärpättiä, alkoholia tai etikkaa, jotka auttavat liuottamaan tarrapinnan liimaa.
  4. Käytä terävää esinettä: Voit käyttää terävää esinettä, kuten esimerkiksi lastaa, veistä tai kaavinrautaa, tarrapinnan varovaiseen raaputtamiseen. Varo kuitenkin naarmuttamasta pintaa.
  5. Käytä tarranpoistoainetta: Käytä tarranpoistoainetta, joka on suunniteltu erityisesti tarrapintojen poistamiseen. Tarranpoistoaineet löytyvät yleensä rautakaupoista tai autotarvikeliikkeistä.

 

Ennen tarrapinnan poistamista on tärkeää tarkistaa, että poistomenetelmä ei vahingoita pintaa tai jätä jälkiä. Kokeile ensin poistomenetelmää pienellä alueella varmistaaksesi, että se toimii halutulla tavalla.

 

Jos tarvitsette apua vanhojen tarrojen tai mainosten poistossa, olemme valmiita auttamaan teitä. Ottakaa yhteyttä!

Töitämme