• A-Style teippi

    SMART INTERIOR DESIGN

Sisustus

A-Style teippi

Ovien ja muiden pintojen pinnoitus

 

Kaappien ja ovien uudelleen pinnoitus on edullinen ja nopea tapa suureen sisutusilmeen muutokseen. Pinnoittamalla saat vanhat kaapistot sekä ovesi kuin uusiksi. Materiaalimme on lähes samaa kuin jota käytetään uusien ovien valmistuksessa.

 

Materiaalin ominaisuuksista:

 

  • Pinnoittaminen on huomattavasti edullisempaa kuin uusien mittatilausovien hankinta.
  • Pinnoitus on työnä nopeaa ja vaivatonta.
  • Meiltä saat myös asennuspalvelun.

Ovien ja muiden pintojen pinnoitus kalvoilla tarkoittaa prosessia, jossa pintaan lisätään ohut suojakalvo. Suojakalvo voi olla esimerkiksi vinyyli- tai polyuretaanikalvo, joka kiinnitetään pintaan liimalla. Kalvo suojaa pintaa vaurioilta, naarmuilta, kemikaaleilta, auringonvalolta, kosteudelta ja muilta ympäristötekijöiltä.

 

Pinnoituskalvoja käytetään yleisesti autojen pinnoituksessa, mutta niitä voidaan käyttää myös esimerkiksi ovien, ikkunoiden, huonekalujen, laitteiden ja muiden pintojen pinnoittamiseen. Pinnoituskalvoja on saatavilla eri väreissä, kuvioissa ja tekstuurissa, mikä antaa mahdollisuuden luoda erilaisia ulkonäköjä ja visuaalisia efektejä.

 

Kalvopinnoituksen etuja ovat helppo asennus ja poisto, edullisempi hinta verrattuna perinteisiin pinnoitusmenetelmiin sekä helppo huollettavuus. Kalvojen huoltoon ja puhdistukseen käytetään yleensä vain mietoa saippuaa ja vettä. Kalvopinnoitus on myös kestävä ja kestää pitkään ilman huoltotarvetta.

Värikartat

Töitämme