• Kromien teippaus

    Chrome delete

Autoteippaukset

Kromien teippaus

Kromien teippaus (tai chrome delete) on menetelmä, jossa ajoneuvon tai esineen kromienpinnalle kiinnitetään erityistä mustasävyistä teippiä. Teippiä käytetään usein koristeluun tai muokkaamiseen, ja se voi olla erityisen suosittua autoharrastajien keskuudessa.

 

Kromien teippausta voidaan käyttää erilaisten pintojen koristeluun, kuten auton kromiosien, moottoripyörän vanteiden ja sisustus- tai kodintarvikkeiden osien korostamiseen. Teippaus antaa kiiltävän tai matten, satiinin pinnan, riippuen käytetystä teippimateriaalista ja sen viimeistelystä. Teippaus on yleensä edullisempi kuin aito maalipinnoite, sillä se ei vaadi kallista maalausprosessia ja sitä voidaan asentaa suhteellisen nopeasti ja helposti.

 

Kromien teippaus voi myös olla hyvä vaihtoehto, jos halutaan kokeilla erilaisia ulkonäköjä tai korostaa tiettyjä osia ajoneuvosta tai esineestä.

Huomaathan!

Asennuksen jälkeen ei saa pestä auton 7 pv.

Kalvoilla on 5 vuoden takuu.

Työllemme puoli vuoden takuun.

Paineilmapesurin käyttö teippauspinnalla

Paineilmapesurin käyttö teippauspinnalla

Teippauspinnan pesu painepesurilla

Chrome Delete autoteipit

1080 tai 2080 series

Kromiosien piilottamiseen

Raitojen tekoon

Ilmakanavointi

Uudelleen asemoitava

3M 1080 / 2080-sarjan teipit ovat varustettu Comply™ V3 -ilmakanavoinnilla, uudelleen asemoitavalla liimapinnalla ja erinomaisella venyvyydellä — myös kylmänä. Lisäksi niissä on pinnalla irrotettava asennussuoja.

Premium-luokan valukalvo

Kestävyys jopa 5/8 vuotta

Käytämme Chrome Delete 3M-teipit ovat valumenetelmällä valmistettuja premium-kalvoja, jotka muotoutuvat helposti hyvän venyvyyden, ilmakanavoinnin ja uudelleen asemoitavan liimapinnan ansiosta. Lisäksi ne ovat hyvin pitkäikäisiä, ja kestävätkin todennäköisesti pidempään, kuin mitä auto on samalla henkilöllä käytössä.

 

Kromien teippausten hinnat muodostuvat auton koon ja käytettävän teipin mukaan.

Töitämme