• Banderollit

    Näyttävä, edullinen, helppoasenteinen vaihtoehto

Mainos

Banderollit

Bannerit ja Canvas-materiaalit

 

Banderolli sopii loistavasti sekä lyhytaikaiseen kampanja- että pysyvämpään mainontaan.

 

Suunnitelemme yksilölliset banderollit messuille, konferensseihin, näyttelyihin tai muihin tapahtumiin.

 

Yritykset voivat tilata banderolleja moniin eri käyttötarkoituksiin. Yleisimpiä syitä tilata banderolleja ovat seuraavat:

 

  1. Mainonta ja markkinointi: Banderolleja käytetään usein mainontaan ja markkinointiin erilaisissa tapahtumissa, kuten messuilla ja festivaaleilla. Banderolli voi sisältää yrityksen logoja, tuotetietoja ja muita tärkeitä viestejä, jotka auttavat yritystä erottumaan kilpailijoistaan.
  2. Tapahtumat: Banderolleja käytetään usein erilaisten tapahtumien, kuten urheilukilpailujen ja konserttien, merkitsemiseen ja koristeluun. Banderolleja voidaan käyttää myös opasteina, joilla ohjataan ihmisiä oikeaan suuntaan.
  3. Sisustus: Banderolleja voidaan käyttää sisustuksessa eri tiloissa, kuten toimistoissa, ravintoloissa ja kaupoissa. Ne voivat luoda tunnelmaa ja korostaa tiettyjä tuotteita tai palveluja.
  4. Tuotepakkaukset: Banderolli voi toimia myös tuotepakkauksen osana, esimerkiksi koristeellisena lisäyksenä tai informaatiotauluna, jossa kerrotaan tuotteen tärkeimmät tiedot ja ominaisuudet.

 

Banderollien käyttö on siis monipuolista ja niiden käyttömahdollisuudet ovat lähes rajattomat, joten yritykset voivat tilata banderolleja eri tarkoituksiin ja käyttötarpeisiin.

Jos valmista tiedostoa ei ole saatavilla tai sinulla ei ole tiedostojen valmistamiseen tarvittavia ohjelmia, voimme suunnitella banderoollit alusta loppuun saakka.

Tilausvaihtoehdot

BANDEROLLI

PVC 450 g.

(ulko- ja sisäkäyttöön)

Jälkikäsittely:

Purjerenkaat

Kujilla

Putkikujat

BANDEROLLI

MESH 240 g.

(ulkokäyttöön)

Jälkikäsittely:

Purjerenkaat

Kujilla

Putkikujat

BANDEROLLI

DECOTEX 210 g.

(sisäkäyttöön)

Jälkikäsittely:

Purjerenkaat

Kujilla

Putkikujat

BANDEROLLI

LIPPUKANGAS 110 g.

(ulko- ja sisäkäyttöön)

Jälkikäsittely:

Purjerenkaat

Kujilla

Putkikujat

Painokelpoinen tiedosto

 

Aineiston voi toimittaa meille sähköpostilla, mieluiten pdf-tiedostona, mutta muutkin tiedostomuodot käyvät. Värit cmyk tai rgb. Muistathan leikkausvarat.

Töitämme