• Kohokirjaimet ja 3D-Logot

    Mainoskirjainten valmistus

Mainos

Kohokirjaimet ja 3D-Logot

Sisustuskirjaimet, irtokirjaimet, mainoskirjaimet

 

Kohokirjaimet ja logot valmistetaan kestävästä materiaalista, kuten -styroksi, akryyli tai PVC jne. Kirjaimille voi tehdä myös väliholkki, joilla ne saadaan “irti” seinästä tai asentaa kaksipuolisella teipillä. Kohokirjaimet voit tilata useilla eri paksuuksilla. Maalattuna tai teipattuna.

 

Teemme irtokirjaimet näistä materiaaleista:

 

  • metalli
  • styroxi (akryylipinnoitteella)
  • vaahto-PVC
  • puu
  • akryyli
  • polycarbonaatti

Kohokirjaimia voidaan valmistaa erilaisista materiaaleista, kuten esimerkiksi metallista, muovista tai akryylista, styroxista. Erilaisten materiaalien käyttö kohokirjainten valmistuksessa vaikuttaa niiden ulkonäköön, kestävyyteen ja hintaan.

Ulkonäkö: Eri materiaaleilla on erilainen ulkonäkö ja tuntu. Esimerkiksi metalliset kohokirjaimet voivat olla kiiltäviä ja antaa yrityksesi ilmeelle tyylikkään ja ammattimaisen vaikutelman, kun taas akryyliset kohokirjaimet voivat olla läpikuultavia ja luoda modernin ja trendikkään ilmeen.

Kestävyys: Eri materiaalit kestävät erilaisia olosuhteita ja käyttöä. Jos yrityksesi sijaitsee kosteassa ympäristössä, metalliset kohokirjaimet voivat olla parempi vaihtoehto, koska ne kestävät kosteutta paremmin kuin esimerkiksi muoviset kohokirjaimet.

Hinta: Erilaisten materiaalien hinta vaihtelee, joten kannattaa harkita budjettia ja tarpeita ennen kuin valitset materiaalin kohokirjainten valmistukseen.

Yhteenvetona erilaisten materiaalien käyttö kohokirjainten valmistuksessa voi vaikuttaa niiden ulkonäköön, kestävyyteen ja hintaan. On tärkeää valita materiaali, joka sopii parhaiten yrityksesi tarpeisiin ja budjettiin.

Jos valmista tiedostoa ei ole saatavilla tai sinulla ei ole tiedostojen valmistamiseen tarvittavia ohjelmia, voimme suunnitella Kohokirjaimet ja 3D-Logot alusta loppuun saakka.

BRÄNDÄYS

Yritystyylin suunnittelu

 

Liiketoimintanne on kasvava ja kehittyvä, mutta teiltä ehkä puuttuu yritystyyliä?

 

ONKIN AIKA TEHDÄ ASIALLE JOTAKIN.

 

Ensivaikutelma brändistä syntyy yritystyylin perusteella, tyyli auttaa erottautumaan kilpailijoista ja nostaa yrityksenne statusta kuluttajien silmissä.

 

KAIKKI BRÄNDIT TARVITSEVAT YRITYSTYYLIÄ!

Painokelpoinen tiedosto

 

Aineiston voi toimittaa meille sähköpostilla, mieluiten pdf-tiedostona, mutta muutkin tiedostomuodot käyvät. Värit cmyk tai rgb. Muistathan leikkausvarat.

Töitämme