• Esitteet

    Offset- ja digipainotyöt laadukkaasti, nopealla toimitusajalla ja kilpailukykyisin hinnoin.

Paino

Esitteet

Esitteet, olennainen osa tehokasta mainontaa

 

Tyylikkäillä, laadukkailla ja hyvin suunnitelluilla esitteillä kerrot uusille sekä nykyisille asiakkaillesi ajantasaiset tiedot yrityksestäsi ja sen palveluista. Minne ikinä menetkin, hyvät esitteet kannattaa aina ottaa mukaan.

 

Painamme kaiken kokoiset esitteet laadukkaille papereille. Tilaa yksi- tai useampisivuisia esitteitä meiltä helposti. Myös taitettuina ja erilaisilla viimeistelyillä.

 

Jos valmista tiedostoa ei ole saatavilla tai sinulla ei ole tiedostojen valmistamiseen tarvittavia ohjelmia, voimme suunnitella esitteesi alusta loppuun saakka.

Materiaalin valinta

 

Neuvomme mielellämme, mikä materiaali esitteeseen kannattaa valita. Paperin valintaan vaikuttaa mm. kuinka monisivuinen painotuote on tai kuinka monta taitosta tuotteeseen tehdään. Voit miettiä etukäteen, haluatko mattaa vai kiiltävää. Voit valita pinnenidonta, kierre- tai liimasidonta. Käytämme esitteissä laadukkaita painopapereita.

Painovärien ilmoittaminen

 

Kun tilaat esitteitä ilmoitetaan painovärit kuten muissakin painotuotteissa:

 

  • Yksipuolinen mustalla värillä 1/0
  • Kaksipuolinen mustalla värillä 1/1
  • Kaksi- tai useampivärinen yksipuolisena 4/0
  • Kaksi- tai useampivärinen kaksipuolisena 4/4

Painokelpoinen tiedosto

 

Aineiston voi toimittaa meille sähköpostilla, mieluiten pdf-tiedostona, mutta muutkin tiedostomuodot käyvät. Värit cmyk tai rgb. Muistathan leikkausvarat.

Töitämme