• Esitteet

  Offset- ja digipainotyöt laadukkaasti, nopealla toimitusajalla ja kilpailukykyisin hinnoin.

Paino

Esitteet

Esitteet, olennainen osa tehokasta mainontaa

 

Tyylikkäillä, laadukkailla ja hyvin suunnitelluilla esitteillä kerrot uusille sekä nykyisille asiakkaillesi ajantasaiset tiedot yrityksestäsi ja sen palveluista. Minne ikinä menetkin, hyvät esitteet kannattaa aina ottaa mukaan.

 

Painamme kaiken kokoiset esitteet laadukkaille papereille. Tilaa yksi- tai useampisivuisia esitteitä meiltä helposti. Myös taitettuina ja erilaisilla viimeistelyillä.

 

Jos valmista tiedostoa ei ole saatavilla tai sinulla ei ole tiedostojen valmistamiseen tarvittavia ohjelmia, voimme suunnitella esitteesi alusta loppuun saakka.

Materiaalin valinta

 

Neuvomme mielellämme, mikä materiaali esitteeseen kannattaa valita. Paperin valintaan vaikuttaa mm. kuinka monisivuinen painotuote on tai kuinka monta taitosta tuotteeseen tehdään. Voit miettiä etukäteen, haluatko mattaa vai kiiltävää. Voit valita pinnenidonta, kierre- tai liimasidonta. Käytämme esitteissä laadukkaita painopapereita.

Painovärien ilmoittaminen

 

Kun tilaat esitteitä ilmoitetaan painovärit kuten muissakin painotuotteissa:

 

 • Yksipuolinen mustalla värillä 1/0
 • Kaksipuolinen mustalla värillä 1/1
 • Kaksi- tai useampivärinen yksipuolisena 4/0
 • Kaksi- tai useampivärinen kaksipuolisena 4/4

Esitteet ovat tärkeä markkinointiväline yritykselle useista syistä:

 

 1. Esitteet antavat yritykselle mahdollisuuden esitellä tuotteitaan ja palveluitaan yksityiskohtaisesti ja houkuttelevalla tavalla. Ne auttavat asiakkaita ymmärtämään paremmin, mitä yritys tarjoaa.
 2. Esitteet ovat myös hyvä tapa erottua kilpailijoista. Hyvin suunniteltu ja toteutettu esite voi luoda positiivisen vaikutelman yrityksestä ja vakuuttaa asiakkaat valitsemaan juuri sen.
 3. Esitteet voivat myös auttaa yritystä tavoittamaan uusia asiakkaita.
 4. Esitteiden jakaminen esimerkiksi messuilla tai postitse voi lisätä yrityksen näkyvyyttä ja houkutella uusia asiakkaita tutustumaan yrityksen tuotteisiin ja palveluihin.
 5. Esitteet voivat myös auttaa yritystä rakentamaan brändiä. Hyvin suunnitellut esitteet, joissa on yrityksen logon ja graafisen ilmeen mukaiset värit ja tyyli, voivat vahvistaa yrityksen brändiä ja auttaa sitä erottumaan kilpailijoista.

 

Yhteenvetona voidaan todeta, että esitteet ovat tärkeä markkinointiväline, joka auttaa yritystä esittelemään tuotteitaan ja palveluitaan houkuttelevalla tavalla, erottumaan kilpailijoista, tavoittamaan uusia asiakkaita ja rakentamaan brändiä.

Painokelpoinen tiedosto

 

Aineiston voi toimittaa meille sähköpostilla, mieluiten pdf-tiedostona, mutta muutkin tiedostomuodot käyvät. Värit cmyk tai rgb. Muistathan leikkausvarat.

Töitämme