• Itsejäljentävät lomakkeet

    Itsejäljentävä lomake säästää aikaasi, että lomakkeista löytyy kaikki tieto.

Paino

Itsejäljentävät lomakkeet

Lomakkeet nopeuttavat kaikenlaisia kuittauksia

 

Meiltä saat yrityksesi tarpeiden mukaiset lomakkeet, yksi- , kolmas- tai nelivärisinä, logon kanssa tai ilman. Jopa neljänä itsejäljentävänä kappaleena olevien sivujen värivaihtoina ovat valkoinen, keltainen, punainen ja sininen.

 

Käyttökohteita ovat tilauslomake, kuittilomake, lähetyslista, tuntilista, sopimuslomake, laskulomake ym.

Jos valmista tiedostoa ei ole saatavilla tai sinulla ei ole tiedostojen valmistamiseen tarvittavia ohjelmia, voimme suunnitella lomakkeet alusta loppuun saakka.

Itsejäljentävät lomakkeet ovat paperilomakkeita, jotka on suunniteltu siten, että niiden täyttäminen tuottaa useita kopioita ilman erillistä kopiointilaitetta. Tämä tapahtuu yleensä käyttämällä erityistä paperia, joka sisältää kemikaaleja tai väriaineita, jotka mahdollistavat kopioinnin ilman lisälaitteita.

Itsejäljentävien lomakkeiden käyttö on yleistä esimerkiksi laskutuksessa, toimitusten seurannassa ja tilausten käsittelyssä, joissa tarvitaan useita kopioita samasta asiakirjasta. Lomakkeet voivat sisältää yrityksen logon, yhteystiedot ja muita tärkeitä tietoja, ja ne voidaan suunnitella yrityksen brändi-ilmeen mukaisesti.

Tekniset tiedot

 

Paperi: DIGI 80g tai OFFSET 60g.
Koko: A4, A5, A6
Osa: 2-osainen, 3-osainen tai 4-osainen
Numerointi: kyllä tai ei ole
Mappireijät: 2-reikää tai ei ole
Painovärit: 1/0 musta, 1/0 PMS, 2/0 PMS, 4/0 CMYK.
Liimasidonta: kyllä

Painokelpoinen tiedosto

 

Aineiston voi toimittaa meille sähköpostilla, mieluiten pdf-tiedostona, mutta muutkin tiedostomuodot käyvät. Värit cmyk tai rgb. Muistathan leikkausvarat.

Töitämme