• Sälekaihtimet

    EU:sta takuulaatua yli 20 v kokemuksella.

MIKSI KANNATTAA VALITA JUURI MEIDÄT?

SUUNNITTELIJAN KÄYNTI

Kotiin tai toimistoon kangas- ja verhotankonäytteiden kanssa

SUURIN VALIKOIMA

Motiva tarjoaa yli 300 eri

kangas- ja profiiliväriä

HENKILÖKOHTAINEN LÄHESTYMISTAPA

Vekkiverhojen valmistaminen asiakkaan mittojen ja budjetin mukaisesti

MIKSI KANNATTAA VALITA VEKKIVERHOT?

Saksalaisen Cosiflor-vekkiverhojärjestelmän rakenne on harkittu ja luotettava. Se toimii moitteettomasti jopa 15 vuotta.

Motiva tarjoaa 32 muodoltaan ja kokoonpanoltaan erilaista vekkiverhomallia, esimerkiksi neliön, puoliympyrän ja kolmion muotoisille ikkunoille jne.

Motivan vekkiverhojen värivaihtoehtoja on satoja, ne sopivat jokaiseen sisustukseen ja kyseessä on yksi käytännöllisimmistä sälekaihdintyypeistä.

Motivan kuvastosta löydät sekä heijastavalla UV-päällysteellä päällystettyjä kankaita että kaksikerroksisen kennokankaan (honeycomb), joka suojaa kesällä kuumuudelta ja talvella pakkaselta.

Vekkisälekaihtimet toimivat myös lämpöeristeenä – ne vähentävät talvisia lämmityskustannuksia ja kesällä ilmastointilaitteen sähkönkulutusta.

Vekkiverhot voidaan kiinnittää eri tavoin: karmiin, ikkuna-aukkoon, ikkuna-aukon kohdalle, seinään tai kattoon, sekä asentaa karmiin poraamatta.

Voidaan avata sekä ylhäältä että alhaalta

Tuotteet asennetaan helposti ja nopeasti

Kangas ei rypisty ikkunaa avattaessa
ohjausnarujen ansiosta

VALITSEMME SOPIVAN VAIHTOEHDON JOKAISEEN MAKUUN

– PUOLIPIMENTÄVÄT VEKKIVERHOT

suojaavat vieraiden katseilta

Motivan puolipimentävät vekkiverhot varjostavat tilaa tehokkaasti, mutta päästävät kuitenkin riittävästi valoa sisään. Yksityisyytesi on taattu kankaan läpinäkymättömyyden ansiosta. Vekkiverhon kangas on valmistettu haalistumattomasta polyesteristä, joka kestää auringossa 5–10 vuotta. Puolipimentävät vekkiverhot sopivat tiloihin, joissa ei tarvita täydellistä pimennystä, esimerkiksi keittiöön, ruokailutilaan, olohuoneeseen tai toimistoon.

PIMENTÄVÄT VEKKIVERHOT –

paras valinta makuu-, vieras- ja lastenhuoneeseen

Erityisen päällysteen ansiosta ne laskevat läpi paljon vähemmän valoa kuin tavalliset vekkiverhot. Ne täyttävät erinomaisesti tehtävänsä makuu- ja olohuoneissa ja tarjoavat 98 % suojan auringonsäteiltä. Paksut vekkiverhot takaavat hyvän unen sekä rentoutumisen ja minimoivat valon heijastumisen tietokoneen näytöltä tai television ruudulta. Ne on myös helppo puhdistaa, joten ne ovat täydellinen ratkaisu lastenhuoneeseen tai keittiöön.

– LÄMPÖERISTEENÄ TOIMIVAT VEKKIVERHOTЕ

parvekkeelle ja suurien lasipintojen peittämiseen

Lämpöä eristävät vekkisälekaihtimet ovat kaksinkertaisesta kennokankaasta valmistetut vekkiverhot. Tämä toiminto on erittäin arvostettu kesäisin. Kuumina päivinä huoneen lämpötila voidaan pitää vekkiverhojen ansiosta jopa monta astetta matalampana. Talvella vekkiverhot auttavat pitämään tilan lämpimänä. Tällaiset vekkiverhot sopivat täydellisesti parvekkeille, kuisteille ja kattoikkunoihin.

Töitämme