• Sälekaihtimet

    EU:sta takuulaatua yli 20 v kokemuksella.

Sisustus

Sälekaihtimet

Tarjoamme myös ammattitaitoista sälekaihtimien asennuspalvelua.

 

Tyylikkäillä, laadukkailla ja hyvin suunnitelluilla esitteillä kerrot uusille sekä nykyisille asiakkaillesi ajantasaiset tiedot yrityksestäsi ja sen palveluista. Minne ikinä menetkin, hyvät esitteet kannattaa aina ottaa mukaan.

 

Painamme kaiken kokoiset esitteet laadukkaille papereille. Tilaa yksi- tai useampisivuisia esitteitä meiltä helposti. Myös taitettuina ja erilaisilla viimeistelyillä.

 

Jos valmista tiedostoa ei ole saatavilla tai sinulla ei ole tiedostojen valmistamiseen tarvittavia ohjelmia, voimme suunnitella esitteesi alusta loppuun saakka.

Mitä enemmän ostat, sitä enemmän etuja saat!

Seitsemän syytä tilata integroidut sälekaihtimet:

Käyttöikä melkein 100 vuotta:

 

Eräät mallimme kestävät käytössä jopa 80 vuotta. Se tarkoittaa, että kaihdin rakennetaan ikkunaan eikä sitä tarvitse vaihtaa ikkunan koko käyttöiän aikana.

Aina puhdas kaihdin:

 

Kaihtimia ei tarvitse puhdistaa. Koska ne ovat ilmatiiviisti ikkunan rakenteessa, pöly ei pääse niihin.

100-prosenttinen takuu:

 

Lasi suojelee kaihtimia tehokkaasti niin lapsilta kuin kotieläimiltäkin.

Rauhallinen uni:

 

Integroidut kaihtimet eivät pidä ääntä, jos ikkuna avataan yöllä.

Kesällä kaihdin suojelee helteeltä, talvella pakkaselta:

 

Suljettu kaihdin muodostaa täydentävän välipinnan ikkunaelementin sisään ja jakaa puitteiden välisen tilan kahteen osaan. Rakenteen energiatehokkuus kasvaa ja huonetilan lämmitys- ja ilmastointikustannuksen alenevat.

Hich techistä vintageen:

 

Nykyään valmistajat tuottavat tyyliltään ja koristelultaan erilaisia kaihtimia, jotka sopivat varsin erilaisiin sisustuksiin. Saatavana on myös puun näköisiä lamelleja, jotka on tarkoitettu puisiin ja laminoituihin ikkunoihin.

Säätö sohvalla istuen:

 

Integroituja kaihtimia voi ohjata kaukosäätimellä, joka säätelee 6 - 72 kaihdinta. Kaihtimia voi säätää yksitellen myös seinälle asennettavasta säätönupista.

Töitämme